Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μαλβίνα Κάραλη: Σήριαλ για τη ζωή της

Τηλεοπτικό... comeback της Μαλβίνας με ένα σίριαλ που αναφέρεται στη ζωή της! Η Μαλβίνα Κάραλη, η οποία με την ιδιαίτερη και πολύ προσωπική πένα της αλλά και τις καυστικές εκπομπές της άφησε εποχή στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία γενικότερα «επιστρέφει» σε μια σειρά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «βγαλμένη από τη ζωή της». Για να ακριβολογούμε, το τελευταίο βιβλίο της αείμνηστης δημοσιογράφου «Πιο πολύ, πιο πολλοί», που περιλαμβάνει
πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη διά χειρός Αννας Αδριανού που εκτός από έμπειρη σεναριογράφος ήταν και φίλη της.

Η Μαλβίνα Κάραλη το 2000 (δηλαδή δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της, το 2002, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο) έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο αναφερόταν -με το γνώριμο ζωντανό ύφος της- σε στιγμές της προσωπικής της ζωής. Η αλήθεια είναι πως το βιβλίο αυτό (κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αστάρτη) είναι μάλλον άγνωστο στο πλατύ κοινό, καθώς η Μαλβίνα έφυγε από τη ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την έκδοσή του και, όπως είναι φυσικό, δεν πρόλαβε να το προωθήσει με τον τρόπο που μόνο εκείνη γνώριζε. Ωστόσο για όλα τα πράγματα έρχεται μια στιγμή για να βρουν τον δρόμο που τους αξίζει.

«Εχουν περάσει δέκα και πλέον χρόνια από τον θάνατο της Μαλβίνας και θα πρέπει να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η απουσία της είναι έντονη σε πολύ κόσμο» λέει στην «Espresso» η Εφη Βασιλάκου, εκδότρια του βιβλίου και στενή φίλη της, που συνεχίζει σε αποκαλυπτικό ύφος: «Εγώ προσωπικά, που γνώριζα πολύ καλά τη Μαλβίνα, είχα πάντα στον νου μου να κάνω κάτι που να ακουστεί και πάλι το όνομά της και προπάντων οι παλαιότεροι να θυμηθούν την τόσο ιδιαίτερη παρουσία της και οι νεότεροι να μάθουν πράγματα για εκείνην από πρώτο χέρι. Ετσι μαζί με την Αννα Αδριανού, που επίσης ήταν φίλη της Μαλβίνας, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε στη μικρή οθόνη το τελευταίο βιβλίο της που έχει τον τίτλο “Πιο πολύ, πιο πολλοί” και είναι η ίδια η Μαλβίνα και η ζωή της». Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς του βιβλίου στις σελίδες του σεναρίου η σειρά θα πάρει τον δρόμο για αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης. Οπως είναι επόμενο, οι «μνηστήρες» θα είναι πολλοί, καθώς η Μαλβίνα πάντα ήταν δημοφιλής έχοντας συνεργασίες με όλα τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια.

Οι δυνατοί έρωτες και οι άνθρωποι που τη σημάδεψαν

 espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: