Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Μια τρελή καταδίωξη στο μυστικό γάμο της Γωγώς Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα

Αυτός δεν ήταν γάμος, αλλά ταινία καταδίωξης! Η Γεωργία Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας παντρεύτηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο δημαρχείο της Κηφισιάς, όπου πήγαν κι έφυγαν με τρόπο... κινηματογραφικό. Ούτε ο... Παλαιοκώστας θα μπορούσε να οργανώσει καλύτερα την έξοδο της Μεσολογγίτισσας γυμνάστριας και του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ η ασημιά Mercedes με την μπαγκαζιέρα, όπου επέβαινε το ζευγάρι, θόλωσε τα νερά... προσποιούμενη ότι θα παρκάρει μπροστά στο υπόγειο γκαράζ του δημαρχείου. Τελικά μπήκε μέσα με μεγάλη ταχύτητα αιφνιδιάζοντας δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία. Μισή ώρα αργότερα ένας δημοτικός αστυνομικός και υπάλληλοι του δήμου που ήταν στο κόλπο ετοίμασαν το έδαφος για την ηρωική έξοδο του... Μεσολογγίου!

Το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν η νυφούλα Γωγώ, ο γαμπρός Τραϊανός και τα αδέλφια τους έφυγε αμέσως με προορισμό το μπριζολάδικο «Τηλέμαχος», όπου είχε προγραμματιστεί πριβέ δείπνο για λίγους συγγενείς και φίλους, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών. Τα «φώτα» του έδωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης. «Σεβάστηκα την επιθυμία τους να κρατήσουν μυστική αυτή την προσωπική τους στιγμή» είπε, ομολογώντας πως ήταν και εκείνος στο... κόλπο της γαμήλιας απόδρασης! Εφυγε μυστικά από τη θέση του στο χώρο του δημαρχείου, όπου την ίδια στιγμή παιζόταν ένα παιδικό θεατρικό, πήγε στο γραφείο του χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς κι εκεί συνάντησε το ζευγάρι που στο μεταξύ είχε ανέβει στον ίδιο χώρο από τη σκάλα που συνδέει το γκαράζ με το εσωτερικό του δημαρχείου. Η μεγάλη απόδραση από το σπίτι της Κηφισιάς έγινε από τα χωράφια, αφού πρώτα το ζευγάρι έκοψε τα συρματοπλέγματα και την... έκανε από την πίσω πόρτα!

Αφού έβαλαν την υπογραφή τους στα χαρτιά, οι νιόπαντροι πήγαν στον «Τηλέμαχο». Εκεί ήταν και στενοί φίλοιι τους, όπως οι Κώστας Κατσουράνης, Ορθούλα Παπαδάκου, Μιχάλης Μανιάτης και Χάρης Σιανίδης. Την ατυχία να φτάσει μετά τους ανθρώπους των media είχε η δημοσιογράφος του «ΟΚ» και κολλητή φιλενάδα της νύφης Μαρία Περδικέα, η οποία δέχτηκε... ανάκριση πρώτου βαθμού, αλλά δεν έβγαλε άχνα και φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση. Τελικά της ξεκλείδωσαν την πόρτα και μπήκε μέσα. Το προσωπικό του μαγαζιού ήταν... δασκαλεμένο από το ζευγάρι και φρόντιζε να μην περάσει μέσα ούτε κουνούπι. Κάποια χρονική στιγμή ο Δέλλας και η Γωγώ, θέλοντας (ίσως) να εξευμενίσουν τους ενοχλημένους από τη στάση τους δημοσιογράφους που τους κυνηγούσαν όλη μέρα, έστειλαν δυο μπουκάλες κόκκινο κρασί. Ετσι, ξεροσφύρι, θα μου πείτε; Οχι, το ζευγάρι φρόντισε να στείλει λίγο αργότερα τέσσερις πιατέλες με κρέας. Κάπως έτσι στήθηκε λουκούλλειο γεύμα πάνω στο Range Rover της Ορθούλας...
Οταν οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν πια μία και κάτι, άρχισαν οι αποχωρήσεις. Πρώτος έσκασε μύτη ο Χάρης Σιανίδης, ακολούθησε ο Μιχάλης Μανιάτης και τελευταίοι οι νιόπαντροι! Η Γωγώ φορούσε μακρύ φόρεμα στο χρώμα του πάγου, του Βασίλειου Κωστέτσου, που θύμιζε νυφική τουαλέτα, και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο. Ο Τραϊανός φορούσε κοστούμι του καλεσμένου του Μιχάλη Μανιάτη. Λακωνικός, αρκέστηκε να πει: «Ευχαριστούμε, γεια σας»! Η νύφη; Χωρίς να μπει στον κόπο να δικαιολογηθεί που έκανε τους ανθρώπους των media να τρέχουν πανικόβλητοι, δέχτηκε τις ευχαριστίες για το γάμο και είπε ότι ο θρησκευτικός γάμος τους και τα βαφτίσια της μικρής Βικτωρίας θα είναι ανοιχτά στους δημοσιογράφους.


Τρέξε, ρεπόρτερ, τρέξε


Ούτε από το «Τρέξε, Λόλα, Τρέξε» να εμπνεύστηκε η Γωγώ, όταν αποφάσιζε τον τρόπο με τον οποίο θα ταλαιπωρούσε τους δημοσιογράφους τη μέρα του γάμου της. Η αρχή έγινε στα δημαρχεία των νοτίων προαστίων, σε πολλά από τα οποία είχε βγάλει χαρτιά για να παραπλανήσει τα πλήθη. Το... δούλεμα από τη νύφη και τους συνεργούς της συνεχίστηκε έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα, με τη μαμά της να υποδύεται τη γειτόνισσα που είχε την πληροφορία ότι ο γάμος της Γωγώς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Την πρόδωσαν όμως τα... παπούτσια της που τα είχε φορέσει και η Γωγώ! Στο κόλπο και η Ορθούλα Παπαδάκου, που υποστήριξε φεύγοντας από το σπίτι της νύφης πως ήταν καλεσμένη σε γενέθλια φίλου και πάνω στη βιασύνη σχεδόν πήρε αμπάριζα με το αμάξι της έναν άτυχο ρεπόρτερ! Ολοι μαζί πάντως κατέληξαν στον «Τηλέμαχο» για το γαμήλιο φαγοπότι, εκτός από τον ρεπόρτερ που πήγε για ακτινογραφίες!

Η συνέχεια θέλει το ζευγάρι, που οσονούπω ολοκληρώνει τη μετακόμισή του στην Κύπρο, (ο Τραϊνός παίζει στην Ανόρθωση της Μεγαλονήσου), να επιστρέφει στην Αθήνα, καθώς εδώ θέλει η Γωγώ να γεννήσει το κοριτσάκι της, τη Βικτωρία (όνομα της μαμάς Τραιανού). Οσο για το love story τους, γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, μέσω μιας κοινής τους φίλης. Τελικά πάντως παντρεύτηκαν κι έτσι ησυχάσαμε όλοι!


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΦΩΤ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: