Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν είναι και στα καλύτερά της η Sarah Jessica Parker


Με μια ασυνήθιστη για εκείνη εμφάνιση έπιασαν οι paparazzi την Sarah Jessica Parker να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Photostories

Ακόμα και ο μεγαλύτερος θαυμαστής της αν περνούσε δίπλα της στον δρόμο πιθανώς να μην της έριχνε δεύτερη ματιά. Κι όμως, παρά τα ανακατεμένα μαλλιά και το σκισμένο τζιν αυτή δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένες σειράς Sex and the City, Sarah Jessica Parker.

Όπως και η ηρωίδα της στη σειρά, Carrie Bradshaw, σπάνια βλέπει κανείς την διάσημη ηθοποιό χωρίς άψογο μακιγιάζ και πανύψηλα τακούνια. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα να μιλά στο κινητό της με μια εμφάνιση στην οποία δεν μάς έχει συνηθίσει.

Η 43χρονη Parker πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο 11χρονος γάμος της με τον επίσης ηθοποιό Matthew Broderick περνάει κρίση, καθώς, όπως λεγόταν, εκείνος διατηρούσε σχέση με μια νεότερη γυναίκα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Broderick πέρασε αρκετές νύχτες με μια 25χρονη ενώ η σύζυγός του βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Sex and the City.

Οι ίδιες φήμες λένε ότι γνώρισε τη γυναίκα αυτή σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Νοέμβριο και της είπε ότι ο γάμος του «ήταν σκάρτος». Εκείνος και η Sarah Jessica συνήθως κάνουν ό,τι μπορούν για να μην φωτογραφίζονται μαζί, ωστόσο πρόσφατα οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν σε έξοδό τους καθώς όπως φαίνεται προσπαθούν να δείξουν ότι είναι ενωμένοι.

Ο 46χρονος Broderick είναι ιδιαιτέρως κλειστός και δεν του αρέσουν καθόλου οι κοσμικές έξοδοι. Μάλιστα δεν εμφανίστηκε καν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Sex and the City που έγινε πριν μερικές εβδομάδες στο Λονδίνο. Λέγεται ότι το ζευγάρι αγωνίζεται να σώσει το γάμο του για χάρη του γιου τους, του 5χρονου James Wilkie.

Δεν υπάρχουν σχόλια: