Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Εβαλε να βιάσουν τη γυναίκα του άντρα που... ερωτεύτηκε!

Ξεπέρασε κάθε όριο παραλογισμού η εκδίκηση που φέρεται να επιφύλαξε μια 45χρονη δικηγόρος η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην αρπαγή και στο βιασμό νεαρής μητέρας δύο μικρών παιδιών, με τον σύζυγο της οποίας ήταν παράφορα ερωτευμένη.

Η πρωτοφανής στα αστυνομικά χρονικά υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται αμέσως μόλις μια 34χρονη κοπέλα κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης ότι το απόγευμα της Δευτέρας μόλις βγήκε από το σπίτι της την πλαγιοκόπησε ένα βανάκι, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες που την επιβίβασαν με τη βία σ’ αυτό, της φόρεσαν κουκούλα και κινήθηκαν προς άγνωστη περιοχή.

Αφού διένυσαν μια απόσταση (τη χρονική διάρκεια της οποίας, μέσα στο δικαιολογημένο τρόμο της, δεν μπόρεσε να προσδιορίσει), το βαν ακινητοποιήθηκε σε παραλιακό σημείο, όπως πιθανολογείται, καθώς η έντρομη γυναίκα άκουγε παφλασμό κυμάτων. Αυτό που επίσης συγκράτησε ήταν πως σε όλη τη διαδρομή άκουγε κάποιον να πατά τα πλήκτρα ενός κινητού (σαν να έγραφε SMS), αλλά και ήχους από λήψη μηνυμάτων.

Ενας από τους δράστες, όταν σταμάτησε το βαν, επικοινώνησε με τον σύζυγο της απαχθείσας και όταν εκείνη άκουσε τη φωνή του, άρχισε να του ζητεί σπαρακτικά βοήθεια. Το κινητό το έκλεισαν χωρίς να μιλήσουν και οι δύο κράτησαν την κοπέλα ώστε ο τρίτος να βιάσει το ανήμπορο να αντιδράσει θύμα. Πριν την εγκαταλείψουν αληθινό κουρέλι και αφού την πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο, της είπαν ότι αυτή ήταν η «απάντηση» της Μαρίας και συγκεκριμένα: «Ετσι γαμ... η Μαρία».

Το θρίλερ είχε αρχίσει να εκτυλίσσεται πριν από ένα μήνα, όταν η δικηγόρος (που κι αυτή είναι παντρεμένη με επιχειρηματία στη Βούλα και μητέρα επίσης δύο παιδιών) τηλεφώνησε στην 34χρονη γυναίκα και της είπε ότι συνδέεται το τελευταίο διάστημα ερωτικά με τον σύζυγό της, τον οποίο γνώρισε στο φυσιοθεραπευτήριο που διατηρεί σε περιοχή των νοτίων προαστίων.

Ο φυσιοθεραπευτής αφού διαβεβαίωσε τη γυναίκα του ότι η σχέση τους ήταν πλατωνική, ζήτησε από τη δικηγόρο να μην τον ξαναενοχλήσει ούτε να ξαναπάει στο «ιατρείο» του. Τότε ξέσπασε η «καταιγίδα»! Ακολούθησε βροχή από απειλητικά μηνύματα στα τηλέφωνα του ζευγαριού, που επέλεξε να απομακρύνει από τη ζωή και από τις σκέψεις του την παθολογικά άρρωστη γυναίκα. Ολα τα μηνύματα είχαν στόχο την 34χρονη σύζυγο.

Τελευταία φορά που υπήρξε απειλή ήταν το Σάββατο στις 7 Μαρτίου, όταν η γυναίκα έλαβε το ακόλουθο μήνυμα από τη δικηγόρο: «Χρόνια πολλά στον άντρα σου που δεν είναι άντρας σου», το οποίο συνοδεύτηκε με υβριστικά σχόλια.

Η 34χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος πιστοποίησε ότι υπήρξε θύμα βιασμού, ενώ ζητήθηκε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ώστε να εξεταστεί το κινητό τηλέφωνο της δικηγόρου για να διαπιστωθούν οι κλήσεις που έκανε και δέχτηκε, όπως και τα μηνύματα που έστειλε και πήρε.

Η 45χρονη γυναίκα, που συνελήφθη, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τα πρόσωπα των δραστών της αρπαγής και του βιασμού, οι οποίοι και αναζητούνται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: