Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Στο σεξ, το μέγεθος (του πορτοφολιού) μετράει!

Αυτό υποστηρίζει μια καινούργια βρετανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία όσο πιο πλούσιος είναι ένας άντρας, τόσους περισσότερους οργασμούς προσφέρει στη σύντροφό του! «Η συχνότητα των γυναικείων οργασμών αυξάνεται παράλληλα με το εισόδημα του συντρόφου», ισχυρίζεται στους Times του Λονδίνου ο δόκτωρ Τόμας Πόλετ, από το Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ. Όπως εξηγεί, το φαινόμενο αυτό οφείλεται σε μια «εξελικτική αφομοίωση» που καταγράφεται στο μυαλό των γυναικών, οδηγώντας τις να εκτιμούν την ποιότητα ενός άντρα με βάση την οικονομική του κατάσταση.

Η έρευνα αυτή αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, με την κατηγορία ότι παρουσιάζει τις γυναίκες ως χρυσοθήρες! Παρόλ' αυτά, έχουν προηγηθεί άλλες έρευνες οι οποίες υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες είναι γενετικά προδιατεθειμένες να επιλέγουν συντρόφους που μπορούν να παρέχουν τα απαραίτητα για την ανατροφή των παιδιών τους.

sex_20_1_09pic

Ο δόκτωρ Πόλετ εξέτασε πάνω από 1.500 που είχαν σταθερή σχέση, εκ των οποίων οι 120 δήλωσαν ότι πάντα έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ οι 240 είπαν ότι φτάνουν στην κορύφωση σπάνια ή και ποτέ. Οι ερευνητές εξέτασαν πολλούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στην επίτευξη του γυναικείου οργασμού και παρατήρησαν ότι η οικονομική κατάσταση του άντρα ήταν ένας από τους βασικότερους.

από τη Δέσποινα Σκορδίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: