Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

"Δάγκωνε" τον κόσμο με ευκαιρίες - μάιμου,μέσα στα θύματα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Δικηγόρος-μαϊμού και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων στο κέντρο της Αθήνας έκανε τρελές μπίζνες... πουλώντας ακίνητα και αυτοκίνητα από δήθεν πλειστηριασμούς σε τιμές ευκαιρίας! Η «τσιμπίδα» όμως του νόμου έπιασε την υποτιθέμενη δικηγορίνα όταν πέντε από τα θύματά της, τα οποία «δάγκωσε» για τα καλά, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη. Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, με αποτέλεσμα η γυναίκα από τα γραφεία των φροντιστηρίων της, στη Λένορμαν, να βρίσκεται σήμερα προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τη μήνυση των πέντε θυμάτων της, των οποίων τις οικονομίες καταχράστηκε αποκομίζοντας η ίδια παράνομο περιουσιακό όφελος, η απατεώνας τούς παρουσιάστηκε ως δικηγόρος Αθηνών (διαθέτοντας μάλιστα και σφραγίδα με τον αριθμό μητρώου της από τον ΔΣΑ), «επιδεικνύοντάς τους λίστα με αυτοκίνητα από πλειστηριασμούς στον ΟΔΔΥ και με ακίνητα που εκπλειστηρίαζε σε πολύ χαμηλές τιμές η Εμπορική Τράπεζα, στην οποία εργαζόταν η αδερφή της και είχε άκρες εκ των έσω».

Για να... τσιμπήσουν οι αγοραστές (τους οποίους προέτρεπε να σπεύσουν να καταβάλλουν χρήματα στο λογαριασμό της για το κλείσιμο των συμφωνιών λέγοντας: «Βιαστείτε, να μη χάσετε της ευκαιρία»), παρουσίαζε λίστα των αυτοκινήτων με τις τιμές, ενώ είχε μαζί της και ένα ντοσιέ με ιδιωτικά συμφωνητικά που είχε υπογράψει με άλλους «πελάτες της», μεταξύ των οποίων και του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος φερόταν ότι της είχε παραγγείλει ένα αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Προς επίρρωσιν των ψευδών ισχυρισμών της, «μας επέδειξε σωρεία συμβολαίων, εκθέσεων κατασχέσεως και προγραμμάτων πλειστηριασμών, αναφέροντάς μας ότι αυτά είναι κάποια ακίνητα που ήδη μέσω της ιδίας “αγοράστηκαν” από άλλους μέσω πλειστηριασμών» αναφέρουν οι μηνυτές. Μάλιστα, ο πρώτος εξ αυτών κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της 45.000 ευρώ για μια «μεγάλη ευκαιρία» και συγκεκριμένα για το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται το κατάστημα Nautica, στον Πειραιά, και το οποίο ήταν κατασχεμένο από την Εμπορική Τράπεζα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο μηνυτής τού είπε ότι «οι ιδιοκτήτες του ακινήτου βρίσκονταν στο εξωτερικό και δεν μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα λόγω οφειλών τους, καθώς επίσης και ότι οι μισθωτές κατέθεταν ενοίκιο ύψους 5.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Μάλιστα μας έλεγε ότι από την ημέρα του πλειστηριασμού μέχρι να “γραφτεί” το ακίνητο στο όνομά μου θα περάσει ένα διάστημα δεκατεσσάρων μηνών, θα ελάμβανα το αντίστοιχο ποσό του ενοικίου από τη διενέργεια του πλειστηριασμού μέχρι τη μετεγγραφή του ακινήτου στο όνομά μου». Και οι πέντε μηνυτές αφού κατέβαλαν στη «δήθεν» δικηγόρο συνολικά το ποσό των 104.000 ευρώ για την αγορά ακινήτου και αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε, για να εντοπιστεί πριν από λίγο καιρό αφού ενεργοποιήθηκε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της από τακτικό ανακριτή Αθηνών, ο οποίος μετά την απολογία της, διέταξε την προφυλάκισή της.


ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ εσπρέσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: