Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Στα πρόθυρα χωρισμού η Κολέτσα



Κρίμα τα... τατουάζ! Η Χριστίνα Κολέτσα και ο Νίκος Γιγουρτάκης -που έχουν «σφραγίσει» την αγάπη τους στα κορμιά τους με tattoos- περνάνε την τρίτη (ελπίζουμε όχι και... φαρμακερή!) κρίση στη σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κολέτσα την εβδομάδα που πέρασε βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι πρόβες της στο κέντρο «Αμμος» (το νυχτερινό κέντρο έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη με επικεφαλής τον Βασίλη Καρρά και μαζί του τον Διονύση Μακρή και τη sexy ξανθιά) ήταν μοναχικές και πολύ θλιμμένες.

Η Χριστίνα (που μέσα σε μια νύχτα έγινε... μακρυμαλλούσα, καθώς έβαλε extensions και είπε bye-bye στο καρέ α λα Μπέκαμ που είχε λανσάρει τα Χριστούγεννα) ήταν στις μαύρες της! Ο «Ελληνας Μπέκαμ», όπως χαρακτηρίζουν τον Νίκο Γιγουρτάκη, δεν πήγε ούτε μία φορά στις πρόβες να τη δει. «Η σχέση τους πάλι δεν πάει καλά. Μακάρι να τα ξαναβρούν, αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα» λένε από το περιβάλλον τους.

Η Χριστίνα και ο Νίκος Γιγουρτάκης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι. Για πρώτη φορά χώρισαν τον Οκτώβριο, ενώ και λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων το διέλυσαν ξανά. Το ταξιδάκι που έκαναν τον Φεβρουάριο στο Λονδίνο τους ανανέωσε, όμως τώρα πάλι άρχισαν τα δύσκολα.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ espresonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: