Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ξαφνική (πυρ)Καγιά στον "Πρωινό Καφέ"

ά στον "Πρωινό Καφέ"24.3.2009
Η «Σειρήνα» Καγιά θα σερβίρει «Πρωινό Καφέ»! Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου καλούνται να δοκιμάσουν το... καϊμάκι και της Βίκυς Καγιά! Αποσκοπώντας σε υψηλότερη τηλεθέαση ανακοίνωσαν χθες με ένα εγκωμιαστικό για το μοντέλο - ηθοποιό - παρουσιάστρια δελτίο Tύπου τη νέα συνεργασία. Κι ενώ για τους υπηρεσιακούς οικοδεσπότες της εκπομπής Γιώργο Λιανό και Δέσποινα Καμπούρη δεν αναφέρεται ούτε λέξη, εκείνοι με... κομμένα τα φτερά περιμένουν τις εξελίξεις.

Οπως ανακοινώθηκε χθες επίσημα από τον ΑΝΤ1, «η Βίκυ Καγιά θα μας υποδέχεται σύντομα σε ένα διαφορετικό “Πρωινό καφέ”». Λεπτομέρειες σχετικά με το concept δεν υπάρχουν, ούτε διευκρινίζεται η ακριβής ημερομηνία που θα τη δούμε να κάθεται στον αναπαυτικό μοβ καναπέ του πρωινάδικου και για πόσο (ούτε λόγος για το συμβόλαιό της από το κανάλι). Μετά το Πάσχα όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα ντεμπουτάρει ως οικοδέσποινα του «Καφέ».

Ο Γιώργος Λιανός και η Δέσποινα Καμπούρη δεν κάνουν καμία δήλωση σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων τους από το πρώην top model και νυν ηθοποιό και παρουσιάστρια. Απλώς είναι σε αναμονή... Οπως μαθαίνουμε από το περιβάλλον τους, νιώθουν αδικημένοι, αφού δεν τους δόθηκε το χρονικό περιθώριο να δείξουν τις ικανότητές τους. Αλλωστε ξεκίνησαν με αξιοπρεπέστερα νούμερα από τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη, και ενώ κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν μέσα σε μια νύχτα!

Πάντως η ιδέα για την επιστράτευση της Βίκυς δεν έπεσε την περασμένη εβδομάδα στο τραπέζι, αλλά νωρίτερα. Ανάμεσα στα (μπόλικα) ονόματα των «μνηστήρων» του «Καφέ» που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό στους διαδρόμους του καναλιού του Αμαρουσίου ήταν και το δικό της. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι στις τελευταίες συσκέψεις στελέχη του καναλιού βρήκαν έξυπνη ιδέα να αναλάβουν το... ψήσιμο του «Καφφέ» η Βίκυ και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Κι αν για τον τελευταίο δεν υπάρχει κανένα ανακοινωθέν, στην περίπτωση της Βίκυς οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Η ίδια πρόσφατα ρωτήθηκε σχετικά με το αν είχε δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει τον «Καφέ» και έμοιαζε έκπληκτη. Ισως όμως να αντέδρασε έτσι γιατί την πρόταση δεν είχε επισφραγίσει με γραπτή συμφωνία το κανάλι του Αμαρουσίου. Οσο για το θεατρικό «Δυο τρελοί-τρελοί παραγωγοί», την επόμενη εβδομάδα κατεβάζει αυλαία, οπότε είναι ελεύθερη να επικεντρωθεί στο... καϊμάκι του «Καφέ».

Κι αν το σόου που ανέλαβε φέτος για λογαριασμό του Alpha («Είσαι μέσα;») δεν επιβίωσε, λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που συγκέντρωσε, προφανώς δεν επηρέασε στο ελάχιστο τους υπευθύνους του AΝΤ1, που στο πρόσωπό της είδαν (προσωρινά;) τη σανίδα σωτηρίας του «Καφέ». Το μοντέλο, ηθοποιός (είχε παίξει και στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο») και παρουσιάστρια (ξεκίνησε τα TV shows με το «So you Think you can dance») διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Εκτός του ότι τα επαγγελματικά της πάνε πρίμα, μετακόμισε πριν από λίγο καιρό με τον σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη στο Ψυχικό κι ετοιμάζουν το γάμο τους.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ www.espressonews.gr

1 σχόλιο:

theoan είπε...

Επιτέλους αφήστε τα παιδιά να κάνουν τη δουλεία τους. Πιστεύω ότι Λιανός Καμπούρη τα πήγαν πολύ καλά δεδομένων των δυσκολιών της εκπομπής να ανακάμψει. Είναι φρέσκοι, ωραίοι, χαλαροί με χιούμορ μπορούν να δείξουν κάτι νέο στην πρωινή ζώνη (επιτέλους)αν τους το επιτρέψουν. Όχι (πυρ)Καγιά, στάχτη και μπούρμπερη θα γίνει το πρωινό του ΑΝΤ1.