Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Δεν διεκδικώ τίποτα από τον Ανδρέα...

«Δεν διεκδικώ τίποτα! Το διαζύγιό μας θα είναι συναινετικό!» Η Δήμητρα Ρουμπέση ξεκαθαρίζει το μέχρι πρότινος «θολό» τοπίο στη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, απαντώντας σε εκείνους που πιστεύουν ότι κωλυσιεργεί εσκεμμένα το διαζύγιό της από τον παρουσιαστή, στοχεύοντας σε περιουσιακά οφέλη.

Η γλυκιά πανελίστρια της εκπομπής «Super Star» θα πάρει διαζύγιο από τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Παρέα με τον Αντρέα», παρ’ ότι εκείνος από την πρεμιέρα του κιόλας διατυμπάνιζε πως την ήθελε ξανά στη ζωή του, πετώντας της ουσιαστικά το μπαλάκι... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η διαδικασία του διαζυγίου τους αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να ξεκινήσει το καλοκαίρι. Αυτό που ενδιαφέρει τη Δήμητρα είναι πλέον η ηρεμία της. Τη νοιάζει να περνάει καλά με τα οικεία της πρόσωπα και τους φίλους της. «Δεν ανήκω στα άτομα που διεκδικούν και δίνουν μάχες στα δικαστήρια για να λύσουν το γάμο τους. Ούτως η άλλως, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα...», μας είπε. Οσο για την πολυτελή μεζονέτα της Κηφισιάς όπου ζούσανε μαζί, ο παρουσιαστής την είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια του δεύτερου γάμου του με τη Φωτεινή Γεωργαντά.

Η «εν διαστάσει» σύζυγος του Μικρούτσικου έχει βρει τη θαλπωρή και την αγάπη που χρειάζεται στην οικογένειά της. Μένει με την αδελφή της, Αγγελική, και τη μητέρα της σε ένα όμορφο και ζεστό διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει παρέα με τα τρία ανιψάκια της (τα αγοράκια της αδελφής της). Μάλιστα, όπως μάθαμε, τον ερχόμενο Νοέμβριο θα γίνει νονά του μικρότερου γιου της, που θα βαφτιστεί Αλέξανδρος. Τον τελευταίο καιρό όμως, η Δήμητρα δεν μπορεί να πάει βόλτα τα ανιψάκια της τα Σαββατοκύριακα, που έχει ελεύθερο χρόνο. Αντιμετωπίζει ένα δερματικό πρόβλημα στο πρόσωπό της (που προκλήθηκε από τα καλλυντιικά του μακιγιάζ) και κάθε Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής, κάνει πίλινγκ και ειδική θεραπεία. Ετσι, τα weekends είναι αναγκασμένη να τα περνάει κλεισμένη μέσα στο σπίτι, καθώς δεν επιτρέπεται να εκτίθεται στο φως του ήλιου...

Θυμίζουμε ότι από το καλοκαίρι πύκνωσαν τα σύννεφα στο γάμο της με τον Ανδρέα. Ενώ εκείνος έκανε διακοπές στη Μήλο, η Δήμητρα παρέμεινε εδώ. Πέρασαν μήνες χωριστά, κάτι που η ίδια βγήκε και είπε στο «Super Star» με το οποίο συνεργάζεται. Ανθρωποι του στενού της περιβάλλοντος υποστηρίζουν πως εκείνο το διάστημα ήταν καθοριστικό για τη μετέπειτα σχέση τους. «Ηταν η χρονική στιγμή που μπήκε το... τέλος στο γάμο τους!», λένε χαρακτηριστικά από το περιβάλλον τους. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν αυτό το φλογερό ειδύλλιο θα λήξει άδοξα - μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες. Ανδρέας και Δήμητρα, άλλωστε, βρίσκονται καθημερινά στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον και όσο και να θέλουν, δεν μπορούν να πατήσουν «delete» στο γάμο τους.

Εκείνοι που γνωρίζουν καλά πάντως τη Δήμητρα, βεβαιώνουν πως είναι και θα παραμείνει μόνη της, τουλάχιστον μέχρι το κεφάλαιο «Ανδρέας Μικρούτσικος» να κλείσει οριστικά και με υπογραφές.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ εσπρέσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: