Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Πέτρος Φιλιππίδης, Ζέτα Δούκα, Ιωσήφ Μαρινάκης: Και οι τρεις είναι απρόβλεπτοι!

Αντιμετωπίζουν με χιούμορ το ρόλο τους στην κωμική σειρά του MEGA, ενώ ετοιμάζονται για νέες καλλιτεχνικές δράσεις!

Πέτρος Φιλιππίδης
Οι μαθητές έκαναν κατάληψη για τον Λάκη. Πώς αισθάνθηκε που για πρώτη φορά κάποιοι στάθηκαν επιτέλους στο πλευρό του;

Κολακεύτηκε και συγκινήθηκε όπως κάθε συνηθισμένος άνθρωπος. Αλλά επειδή στη ουσία ο Λάκης δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος όπως έχουμε διαπιστώσει μέχρι τώρα, τους έβαλε να καθαρίσουν το σχολείο από το χάλι στο οποίο το είχαν φέρει.

Τι ακολουθεί;
Θα δούμε τον Λάκη με τον Νίκο να διασκεδάζουν μαζί και αφορμή είναι ο πεθερός του Νίκου, ο οποίος λειτουργεί λίγο ως καταλύτης^ ανατρέπει τα πράγματα.

Θα συνεχίσει ο Λάκης την ήρεμη επανάσταση που έχει ξεκινήσει;
Φαντάζομαι ότι μέχρι κάποια στιγμή θα συνεχίσει. Παρότι είναι απλός και καθημερινός, ο Λάκης κάνει τελικά μεγάλες ανατροπές.

Ποια είναι η επόμενη έκπληξη;
Κάποια στιγμή o Λάκης και οι συμμαθητές του θα δημιουργήσουν μουσικό συγκρότημα και θα κάνει ένα σόλο με τα ντραμς που θα τους αφήσει άφωνους.

Με τη Μελίνα πού βρίσκονται;
Λογικά θα το πάρει το κορίτσι, αλλά το πώς και το πότε δεν το ξέρω. Τώρα πάντως βρίσκονται σε μια φάση ψύχρας.

Ο Λάκης άργησε να αντιδράσει. Εσείς είστε τύπος επαναστατικός;
Ο Λάκης όχι απλά άργησε, το παράκανε, γι' αυτό και τώρα έχει αυτές τις αντιδράσεις. Σε ό,τι αφορά εμένα, οι καλλιτέχνες έχουν από τη φύση της δουλειάς τους το επαναστατικό στοιχείο. Δεν μπορεί να είναι ο καλλιτέχνης ένας άνθρωπος που κάθεται στα κεκτημένα ή βολεύεται σε αυτά που έχει. Πρέπει να είναι ανήσυχο πνεύμα, διαφορετικά χάνει τη χαρά της δημιουργίας.

Η επιτυχία φέρνει πολλές προτάσεις, και μεγαλύτερο κασέ.
Ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να σκέφτεται μόνο εμπορικά. Πρέπει να σκέφτεται πρώτα το καλλιτεχνικό κομμάτι. Αν κάποιος ήθελε να είναι εξασφαλισμένος οικονομικά, θα έκανε σουπερμάρκετ.

Πώς αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι τη μια σεζόν μπορεί να είστε περιζήτητος και την άλλη να μη χτυπά συχνά το τηλέφωνο;
Με ψυχραιμία και το ίδιο ψύχραιμος προσπαθώ να είμαι όταν γίνεται η επιτυχία. Και δεν παίρνουν πια τα μυαλά μου αέρα, είμαστε σε άλλες ηλικίες.

Είναι φάουλ όσοι καβαλούν το καλάμι με την πρώτη επιτυχία;
Όχι, πιστεύω ότι πρέπει να τους συμβαίνει και μετά να συνέρχονται και να βλέπουν ποια είναι η αληθινή κατάσταση.

Ζέτα Δούκα
Σε τι αποσκοπεί η Βούλα μετακομίζοντας στο σπίτι του Νίκου;

Στο να του κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη. Και με το πανούργο της μυαλό σκέφτεται ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να τη φέρει εκεί που θέλει είναι να εκβιάσει τον Νίκο μέσα στην έδρα του.

Αυτή όμως δεν είναι μια κλασική αντίδραση γυναίκας.
Όχι, θέλει τρομερό θράσος. Όταν το διάβασα αυτό είπα ότι δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Η Βούλα ξεπερνά τον εαυτό της με αυτή την κίνηση. Αλλά δεν μένει για πολύ, γιατί ο Νίκος προκειμένου να την ξεφορτωθεί της δίνει τα κλειδιά ενός πολυτελούς διαμερίσματος.

Βασίλισσα η Βούλα...
Όντως, είναι απίστευτη αυτή η γυναίκα. Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να διδαχτούμε κάποια πράγματα από τη Βούλα για το πώς θα χειριζόμαστε μελλοντικά κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Έχετε ξεφύγει από τα όρια;
Μόνο σε πολύ λίγες περιπτώσεις καβγά. Καμιά φορά γινόμαστε λίγο κατίνες εμείς οι γυναίκες πάνω στα νεύρα μας.

Πώς κάνετε τη μετάβαση από Ζέτα σε Βούλα;
Εκτός από ένα στοιχείο της Βούλας που το θεωρώ σημαντικό, όλο το υπόλοιπο είναι μεταμφίεση. Αυτό που της αναγνωρίζω, αν και δεν το έχει καλλιεργήσει με το σωστό τρόπο, είναι η ειλικρίνειά της. Λέει ψέματα σε όλους, αλλά όχι και στον εαυτό της.

Ιωσήφ Μαρινάκης
Πώς περνά ο Νίκος με τη Βούλα στο σπίτι;

Τα χάνει, αλλά γενικά νομίζω ότι έχει χάσει λίγο τον έλεγχο των πραγμάτων. Κάθε μέρα του έρχεται και κάτι άλλο και δεν μπορεί να βάλει μια τάξη. Προσπαθεί να επικεντρωθεί στην πώληση της κλινικής, στο πώς θα ξεφορτωθεί τον Λάκη, αλλά όλο και πιο κοντά του έρχεται και όλα πάνε στραβά κι ανάποδα.

Πώς θα καταφέρει να απαλλαγεί τελικά από τη Βούλα;
Καταφθάνει ο πεθερός του, οπότε ο Νίκος τη διώχνει άρον άρον.

Και στο μέτωπο του Λάκη;
Η εμφάνιση του πεθερού χαλάει προσωρινά τα σχέδια του Νίκου και θα τους δούμε να χορεύουν στα μπουζούκια, όπου πάνε κατόπιν απαίτησης του πεθερού.

Αυτή είναι μια καλή χρονιά και επαγγελματικά και προσωπικά.
Δόξα τω Θεώ μια χαρά είναι. Τα τελευταία χρόνια γενικώς δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο.

Χρειάζεται μια ισορροπία και στα δύο για να είστε καλά;
Ναι, δεν νομίζω ότι με ένα μόνο πράγμα είναι κανείς καλά. Όταν είναι μονόπλευρη η ευχαρίστηση δεν νομίζω ότι υπάρχει η ευτυχία. Εξακολουθώ να βάζω πρώτα την καριέρα στη φάση που είμαι, αλλά πιστεύω ότι αν δεν είσαι καλά και στην προσωπική σου ζωή ούτε η καριέρα πάει καλά.

Το γάμο τον σκέφτεστε;
Πάντα τον σκέφτομαι, αλλά πάντα κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Κυρίως το να υπάρχει χρόνος και ενέργεια να δίνεις και στον άνθρωπό σου και στα παιδιά.

Έτοιμοι για παραστάσεις και ταξίδια
Περιμένατε τηλεθέαση που ξεπερνά το 40%;

Πέτρος Φιλιππίδης: Όχι, αν και δεν μου αρέσει να μιλάμε για νούμερα. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για το MEGA.
Ζέτα Δούκα: Την περιμέναμε, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας της τύχης που μπορεί να έχει μια σειρά.
Ιωσήφ Μαρινάκης: Έχω μάθει να μη θεωρώ τα πράγματα δεδομένα. Από ένστικτο και μόνο, το οποίο αφήνω πια να με πηγαίνει, ήξερα ότι θα πάμε καλά.

Επόμενα σχέδια τώρα που πλησιάζει το Πάσχα;
Π. Φ.:
Θα σκηνοθετήσω τη «Μήδεια» του Μποστ με την Κάτια Δανδουλάκη στον κεντρικό ρόλο. Όλος ο υπόλοιπος θίασος θα είναι άνδρες. Και σκεφτόμαστε παράλληλα μια ταινία με τον Νίκο Ζαπατίνα.
Ζ. Δ.: Το Πάσχα θα ταξιδέψω στην Αμερική για διακοπές αλλά και κάποια επαγγελματικά θέματα. Και τον Ιούνιο θα κάνω μια κωμωδία που έχουν γράψει η Έλενα Σολωμού και ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Ι. Μ.: Αυτό που θέλω είναι χαλαρά πράγματα, κάπου κοντά στη θάλασσα, χωρίς πολυκοσμία και με καλή παρέα.

www.7merestv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: